Ügyeleti háziorvosi ellátás felnőtt pácienseink számára 24 órán át.
Főoldal / 24 órás felnőtt háziorvosi ügyelet

24 órás felnőtt háziorvosi ügyelet

Ügyeleti háziorvosi ellátás felnőtt pácienseink számára 24 órán keresztül:

+36 1 599 9969 -es hívószámon a Róbert Károly Magánkórház felnőtt páciensei OTTHONI háziorvosi kompetenciával rendelkező orvos ellátásában részesülnek.

A szolgáltatást, a Főnix-Med Egészségügyi Szolgáltató Zrt. nyújtja kórházunk partnereként.

A szolgáltatás Budapest területén és annak 20 km-es vonzáskörzetében, a következő településeken vehető igénybe: Szentendre, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Solymár, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Páty, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Érdparkváros, Lakihegy, Halásztelek, Dunaharaszti, Gyál, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Fót, Dunakeszi.

Ára: 18.000 Ft

Kiérkezés: 3 órán belül

Hírek

CSAPATOT ÉPÍT A ROBI! – TÖRÖKMEZŐ

Néha nekünk is ki kell kapcsolódni! Tökéletesebb időjárásunk nem is lehetett volna a hétvégi csapatépítő kiránduláshoz! Gyönyörűen sütött a nap, az erdők sárgába és pirosba burkolóztak már. Hát mi lehetne ennél szebb? Idén ősszel a Törökmezei Turistaházat…

ÚJRA FÁJDALOM NÉLKÜL ÉLEK – EGY GERINC-CISZTA TÖRTÉNETE

Elég egy rossz mozdulat ahhoz, hogy nehezen visszafordítható változások történjenek egy korosodó gerincben. Egy laikus számára még az okok kiderítése sem egyszerű, hiszen a folyamatos hasogatás, az időnkénti belenyilallás sokszor nem ott jelentkezik, ahol a baj van. Így aztán…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.