Gyermek szakrendelések - Róbert Károly Magánkórház - Budapest
Főoldal / Gyermekgyógyászat
menü

Gyermekgyógyászat

Az újszülött babák szűrővizsgálatával kezdődik

A gyermek megszületése utáni napokban - még a kórházban - meglátogatja az újszülöttet az ortopéd gyermekorvos. Már ebben az időben kiszűrhető néhány olyan eltérés, amely azonnal és rendkívüli hatékonysággal korrigálható.

Lehetőség van még az újszülött ultrahang vizsgálatára. Nagy élmény és rendkívül megnyugtató már az első napokban "belelátni" a pici baba belső szerveinek állapotába.

Gyermekorvosi szakmakörünk organikusan fejlődik – lépést tartva a formálódó igényekkel. Hamarosan teljes körű gyermek szakorvosi kínálat áll Róbert Gidáink és tiszteletbeli Róbert Gidáink rendelkezésére.

Újszülött osztályunk főorvosa: Dr.Kovács Éva szemléletmódja és tapasztalata biztosíték a babaközpontú és rendkívüli biztonságot jelentő újszülött ellátásra.

Csecsemő fejlődési vizsgálat csomagunk

A baba fejlődésének nyomon követésére vizsgálati csomagokat állítottunk össze. Az első csomag születéstől 5 hónapos korig, a második csomag 5 hónapos kortól a baba 24 hónapos koráig szakértő, óvó szemmel követi és biztosítja a gyermek optimális fejlődését.

 


Hírek

Dani az 5000. kisbabánk !

Hogyan kezdődött a pároddal közös családi történetetek?Férjemmel egy munkahelyen dolgoztunk, s addig-addig kerülgettük egymást, mígnem szerelem lett a találkozásokból. Három évvel később, 2011 tavaszán boldogan összeházasodtunk, és vártuk a gyermekáldást, de csak nem akart…

Zokogtam a pozitív terhességi teszt felett - KÖSZÖNET!

Tisztelt Róbert Károly Magánkórház!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani hogy segítségükkel világra jöhetett a mi kis Angyalunk! Szeretném elmesélni a történetünk.
6 nőgyógyász,
plusz 30 kiló,
inzulin rezisztencia és teljes reménytelenség. Rengeteg orvosválasz…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.