Gyermek szakrendelések - Róbert Károly Magánkórház - Budapest
Főoldal / Gyermekgyógyászat
menü

Gyermekgyógyászat

Az újszülött babák szűrővizsgálatával kezdődik

A gyermek megszületése utáni napokban - még a kórházban - meglátogatja az újszülöttet az ortopéd gyermekorvos. Már ebben az időben kiszűrhető néhány olyan eltérés, amely azonnal és rendkívüli hatékonysággal korrigálható.

Lehetőség van még az újszülött ultrahang vizsgálatára. Nagy élmény és rendkívül megnyugtató már az első napokban "belelátni" a pici baba belső szerveinek állapotába.

Gyermekorvosi szakmakörünk organikusan fejlődik – lépést tartva a formálódó igényekkel. Hamarosan teljes körű gyermek szakorvosi kínálat áll Róbert Gidáink és tiszteletbeli Róbert Gidáink rendelkezésére.

Újszülött osztályunk főorvosa: Dr.Kovács Éva szemléletmódja és tapasztalata biztosíték a babaközpontú és rendkívüli biztonságot jelentő újszülött ellátásra.

Csecsemő fejlődési vizsgálat csomagunk

A baba fejlődésének nyomon követésére vizsgálati csomagokat állítottunk össze. Az első csomag születéstől 5 hónapos korig, a második csomag 5 hónapos kortól a baba 24 hónapos koráig szakértő, óvó szemmel követi és biztosítja a gyermek optimális fejlődését.

 


Hírek

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.