Meddőségi központunk célja, hogy a gyermekáldás valóság legyen
Főoldal / Meddőségi Centrum / Meddőség helyett kisbabát

Meddőség helyett kisbabát

Az Ön statisztikai esélyei a teherbeesésre az átlagnál jobbak magánklórházunkban

A nemzetközi sztenderdek alapján felépített szakmai protokollunk gyors és hatékony.

A meddőség kivizsgálása legfeljebb hat hét leforgása alatt feltárja a meddőség okát.

 

  
 

Dr. Fülöp István - A csalódástól a pozitív tesztig - Énidő.hu from Angels' Army on Vimeo.

Kivizsgálási protokollunk részletei itt:

NŐI MEDDŐSÉGI VIZSGÁLATOK>>>
 
Kizárólag egyedi, konkrét vizsgálati eredményeken alapuló kezelést folytatunk. Elkerüljük a felesleges hormon túladagolást, a szervezetet szükségtelenül terhelő beavatkozásokat. Minden egyes páciensünket személyre szabott terv mentén kezeljük.

Meddőségi kezeléseink itt: meddőség kezelése >>>

A rendelkezésre álló korszerűen felszerelt endoszkópos műtő az esetlegesen meddőséget okozó elváltozások kezelését leegyszerűsíti, a gyors regenerálódást a már ismerős környezet és barátságos légkör garantálja.

A meddőségi centrum orvosai évtizedes szakmai sikerekkel rendelkeznek, az őket támogató személyzet összeszokott team, pácienseik bizalmát élvező asszisztensnők, embriológusok.

Meddőségi központunk munkatársai itt: kollégáink>>>

Vizsgálatainkat és kezeléseinket minden esetben kíméletesen, kényelmi szolgáltatásokkal kiegészítve és nagy tapintattal végezzük.

A tudat, hogy sok-sok baba kezeléseink révén családok ezreit tette boldoggá – minden nap új energiát ad nekünk ahhoz az eltökélt munkához, amit a meddőség ellen folytatunk.

Ha Önöknél is felmerült már a meddőség gyanúja, akkor most jelentkezzen be hozzánk meddőségi vizsgálatra.

Meddőség okairól, tüneteiről további részleteket olvashat:   meddőség okai

Vannak boldog párok, akiknek a természet nem adja meg, amire vágynak, elmarad a gyermekáldás. Meddőségi centrumunk rajtuk segít, hogy vágyaik netovábbja, a párt családdá varázsoló baba megszülethessen.

Fontos alapelvünk
Pácienseinkre felnőtt, érett személyiségként tekintünk, akik joggal számítanak arra, hogy pontosan tisztában lehetnek a rájuk váró történésekkel. Folyamatos párbeszédre törekszünk tehát velük, egyrészt mert munkánkat a tőlük származó legapróbb részlet is segíti, másrészt mert érzékenységüket enyhíti, ha felkészülhetnek a rájuk váró vizsgálatokra, megértik azok célját, jellegét.
Meddőségi Centrum a Róbert Károly Magánkórházban

A meddőségi centrum recepcióján szeretettel várjuk Önöket

Meddőségi kezeléseink statisztikai eredményei az átlagnál jobbak

Meddőségi Centrumunk küldetése az, hogy minden család megélhesse a gyermekkel járó boldogságot

Kapcsolódó szolgáltatások a Róbert Rendelőintézetben

Meddőségkezelés pszichoterápiával

Hírek

Újévi kisbaba

2017. első kisbabája Lili Alma. Szülei a Szilveszter éjjelt jógás barátaikkal töltötték, és éjfél után értek haza. Kipihenten, derűsen ébredtek Újév reggelén, amikor Lili Alma úgy döntött, hogy útnak indul. Nóra, Lili Alma édesanyja, nevetve meséli, hogy amikor…

"Egy ilyen hír érthető módon lélekfacsaró.." - Gyógyulástörténet!

Dr. Rucz Árpád, Dr. Szakonyi Tibor és minden kórházukat választani akaró páciens részére!November legvégén kezdődött az egész, amikor is bekerültem Önökhöz a Róbert Kórházba.Férjemmel hosszú hónapok óta gyermeket terveztünk, ami ( bár még vizsgálatok nem erősítették…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.