A természetes szülést kísérők
Főoldal / Női Klinika és Szülészet /

A szülést kísérők - csoportpraxis

Magyarországon egyedülálló módon a szülések kisérését csoportpraxisban végezzük.

Ez azt jelenti, hogy több orvos, és több bába közösen gondozzák, kísérik, és készítik fel a családokat életük legnagyobb eseményére. A várandósgondozás, és a felkészítő előadások során a kismamák a csoport minden tagjával személyesen is megismerkednek. Igény szerint lehetőség van arra, hogy a várandósgondozást egy kiválasztott orvos végezze.

Csoportunk tagjai mind a természetes szülés elkötelezett hívei, mégis személyiségünk sokszinűsége gazdagabbá teszi a várandósgondozást a felkészülést és a szülést.

A közös munka lehetővé teszi azt, hogy a szüléshez érkező minden szakember teljes figyelmével a családra tudjon összpontosítani, hiszen sem magánéleti, sem szakmai programja ebben az időben garantáltan nincs.

Csoportunk vállalja, hogy a szüléseknél legalább egy, speciális esetekben kettő orvos, és legalább egy, igény szerint kettő szülésznő tartózkodjon.

A csoportunkban a rutin orvosi és szülésznői feladatok mellett speciális, a természetes szülésre való testi-lelki felkészítés is történik.

Csoportunkhoz szülész-nőgyógyász szakorvosok, szülésznők, szoptatási szaktanácsadó, perinatalis szaktanácsadó hallgatók tartoznak, akik tudásukkal a szülés utáni időszakban is támogatják, segítik az egymásra hangolódás időszakát.

Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Dékány Ágnes - A szülés természete - Énidő.hu from Angels' Army on Vimeo.

Ide kattintva 3D VIRTUÁLIS SÉTÁT* tehet a három megújult, gyönyörű szülőszobánkban. Mindhárom szoba hatalmas térrel, kényelmes franciaággyal, térbe állított fürdőkáddal, különleges igényeket is kielégítő szülőággyal és a baba fogadását és ellátását szolgáló komplex részleggel áll a születendő Róbert Gidák rendelkezésére

*OCUPLAN – 3D az építészet minden területét támogatja 3D megoldásaival. Legújabb, innovatív virtuális 3DInTour szolgáltatásukkal az épületek, üzletek, szolgáltatók mutathatják be magukat különleges és egyedi módon. További részletekért IDE KATTINTSON

Hírek

Dani az 5000. kisbabánk !

Hogyan kezdődött a pároddal közös családi történetetek?Férjemmel egy munkahelyen dolgoztunk, s addig-addig kerülgettük egymást, mígnem szerelem lett a találkozásokból. Három évvel később, 2011 tavaszán boldogan összeházasodtunk, és vártuk a gyermekáldást, de csak nem akart…

Zokogtam a pozitív terhességi teszt felett - KÖSZÖNET!

Tisztelt Róbert Károly Magánkórház!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani hogy segítségükkel világra jöhetett a mi kis Angyalunk! Szeretném elmesélni a történetünk.
6 nőgyógyász,
plusz 30 kiló,
inzulin rezisztencia és teljes reménytelenség. Rengeteg orvosválasz…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.