A természetes szülést kísérők
Főoldal / Női Klinika és Szülészet /

A szülést kísérők - csoportpraxis

Magyarországon egyedülálló módon a szülések kisérését csoportpraxisban végezzük.

Ez azt jelenti, hogy több orvos, és több bába közösen gondozzák, kísérik, és készítik fel a családokat életük legnagyobb eseményére. A várandósgondozás, és a felkészítő előadások során a kismamák a csoport minden tagjával személyesen is megismerkednek. Igény szerint lehetőség van arra, hogy a várandósgondozást egy kiválasztott orvos végezze.

Csoportunk tagjai mind a természetes szülés elkötelezett hívei, mégis személyiségünk sokszinűsége gazdagabbá teszi a várandósgondozást a felkészülést és a szülést.

A közös munka lehetővé teszi azt, hogy a szüléshez érkező minden szakember teljes figyelmével a családra tudjon összpontosítani, hiszen sem magánéleti, sem szakmai programja ebben az időben garantáltan nincs.

Csoportunk vállalja, hogy a szüléseknél legalább egy, speciális esetekben kettő orvos, és legalább egy, igény szerint kettő szülésznő tartózkodjon.

A csoportunkban a rutin orvosi és szülésznői feladatok mellett speciális, a természetes szülésre való testi-lelki felkészítés is történik.

Csoportunkhoz szülész-nőgyógyász szakorvosok, szülésznők, szoptatási szaktanácsadó, perinatalis szaktanácsadó hallgatók tartoznak, akik tudásukkal a szülés utáni időszakban is támogatják, segítik az egymásra hangolódás időszakát.

Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Dékány Ágnes - A szülés természete - Énidő.hu from Angels' Army on Vimeo.

Ide kattintva 3D VIRTUÁLIS SÉTÁT* tehet a három megújult, gyönyörű szülőszobánkban. Mindhárom szoba hatalmas térrel, kényelmes franciaággyal, térbe állított fürdőkáddal, különleges igényeket is kielégítő szülőággyal és a baba fogadását és ellátását szolgáló komplex részleggel áll a születendő Róbert Gidák rendelkezésére

*OCUPLAN – 3D az építészet minden területét támogatja 3D megoldásaival. Legújabb, innovatív virtuális 3DInTour szolgáltatásukkal az épületek, üzletek, szolgáltatók mutathatják be magukat különleges és egyedi módon. További részletekért IDE KATTINTSON

Hírek

Újévi kisbaba

2017. első kisbabája Lili Alma. Szülei a Szilveszter éjjelt jógás barátaikkal töltötték, és éjfél után értek haza. Kipihenten, derűsen ébredtek Újév reggelén, amikor Lili Alma úgy döntött, hogy útnak indul. Nóra, Lili Alma édesanyja, nevetve meséli, hogy amikor…

"Egy ilyen hír érthető módon lélekfacsaró.." - Gyógyulástörténet!

Dr. Rucz Árpád, Dr. Szakonyi Tibor és minden kórházukat választani akaró páciens részére!November legvégén kezdődött az egész, amikor is bekerültem Önökhöz a Róbert Kórházba.Férjemmel hosszú hónapok óta gyermeket terveztünk, ami ( bár még vizsgálatok nem erősítették…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.