A természetes szülést kísérők
Főoldal / Női Klinika és Szülészet /

A szülést kísérők - csoportpraxis

Magyarországon egyedülálló módon a szülések kisérését csoportpraxisban végezzük.

Ez azt jelenti, hogy több orvos, és több bába közösen gondozzák, kísérik, és készítik fel a családokat életük legnagyobb eseményére. A várandósgondozás, és a felkészítő előadások során a kismamák a csoport minden tagjával személyesen is megismerkednek. Igény szerint lehetőség van arra, hogy a várandósgondozást egy kiválasztott orvos végezze.

Csoportunk tagjai mind a természetes szülés elkötelezett hívei, mégis személyiségünk sokszinűsége gazdagabbá teszi a várandósgondozást a felkészülést és a szülést.

A közös munka lehetővé teszi azt, hogy a szüléshez érkező minden szakember teljes figyelmével a családra tudjon összpontosítani, hiszen sem magánéleti, sem szakmai programja ebben az időben garantáltan nincs.

Csoportunk vállalja, hogy a szüléseknél legalább egy, speciális esetekben kettő orvos, és legalább egy, igény szerint kettő szülésznő tartózkodjon.

A csoportunkban a rutin orvosi és szülésznői feladatok mellett speciális, a természetes szülésre való testi-lelki felkészítés is történik.

Csoportunkhoz szülész-nőgyógyász szakorvosok, szülésznők, szoptatási szaktanácsadó, perinatalis szaktanácsadó hallgatók tartoznak, akik tudásukkal a szülés utáni időszakban is támogatják, segítik az egymásra hangolódás időszakát.

Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Dékány Ágnes - A szülés természete - Énidő.hu from Angels' Army on Vimeo.

Ide kattintva 3D VIRTUÁLIS SÉTÁT* tehet a három megújult, gyönyörű szülőszobánkban. Mindhárom szoba hatalmas térrel, kényelmes franciaággyal, térbe állított fürdőkáddal, különleges igényeket is kielégítő szülőággyal és a baba fogadását és ellátását szolgáló komplex részleggel áll a születendő Róbert Gidák rendelkezésére

*OCUPLAN – 3D az építészet minden területét támogatja 3D megoldásaival. Legújabb, innovatív virtuális 3DInTour szolgáltatásukkal az épületek, üzletek, szolgáltatók mutathatják be magukat különleges és egyedi módon. További részletekért IDE KATTINTSON

Hírek

Az év első lombikbébije! - KÖSZÖNET

A mi kis történetünk a meddőségi osztályon kezdődött alig egy évvel ezelőtt. Miután rátaláltunk Tekse István Doktor Úrra pár hét leforgása alatt megállapította, hogy lombikbébi beültetéssel lehet gyermekünk. Ez első hallásra nagyon ijesztő, és nagyon hosszú folyamatnak…

EndoMeetUp I. alkalom összefoglalója

Autentikus forrás szemben az internet kérdéses minőségű információval.
Ezzel az üzenettel és céllal szervezzük az EndoMeetUp eseményeinket havonta egyszer.
Szeptember 20-án lezajlott az első kiscsoportos személyes beszélgetés az endometriózisról, amit - a résztvevők…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.