Főoldal / Női Klinikai Központ / Szülésfelkészítő

Szülésfelkészítő

 

2014.09.03.15 óra 30 Újszülött ellátás (dr.Gál Éva). Kórházi, otthoni kelengye, várandósság hivatali és jogbuktatói, segélyek és egyéb hasznos ismeretek- Forrás Andrea védőnő
2014.09.10 15 óra 30 Vajúdás, szülés, császármetszés, családközpontú szülészet. Együttszülés (dr.Bardóczy)
2014.09.17.15 óra 30 Gyermekágy (dr.Nega). Szülési és műtéti érzéstelenítés( Dr.Góga)
2014.09.24.15 óra 30 kismama  

 

A szülésfelkészítő tanfolyam díjtalan és bejelentkezésre sincsen szükség!

 

A szülésre felkészítés egy fontos mozzanata az a meghitt klubfoglalkozás, aminek háziasszonya a klinika szülésznője és csecsemős nővére.

Ide várjuk a leendő anyukákat, akik minden kimondott és kimondatlan kérdésükre választ kaphatnak, jól bevált, hasznos tanácsokkal gyarapodhatnak, és feltöltődhetnek más kismamák segítségével.

Megnyugvás, ellazulás, ismeretek, praktikák, inspiráció – ezúttal csak hölgyeknek!

Szülőszoba látogatás minden foglalkozást követően, amennyiben látogatható

Kismamaklubról bővebben >>>

Baba-mama kelengyéről bővebben >>>

A család az első és legfontosabb közeg, ahová az ember születik. Védelem, identitás, támogatás, felelősség. Hogyan zárhatnánk ki épp a legfontosabb időszakból, az új jövevény fejlődésének hónapjaiból, a születést övező felemelő órákból a család valamennyi tagját? Szülésfelkészítő tanfolyamunk egyik legfőbb célja a család felkészítése a terhesség, a szülés a gyermekágy időszakára, valamint részletes felkészítés az újszülött gondozására vonatkozóan. A tanfolyam tematikailag kitér az érintetteket érdeklő témákra, légköre bensőséges, bizalomra épülő. Még a legtájékozottabb szülőpár is értékesnek és fontosnak tartja a részvételt. A szülőszoba megismerése is élmény, segít ráhangolódni a nagy napra, és elindítja azokat a gondolatokat, amelyekben előbb vagy utóbb az anyának dönteni kell. Például, hogy igényli-e majd az aromaterápiát, vízben vajúdást, fájdalomcsillapítást, milyen elvárásai vannak a kíméletes szülésvezetés témájában… Készül a család. Család készül…

 

A szülésre felkészítés egy fontos mozzanata az a meghitt klubfoglalkozás, aminek háziasszonya a klinika szülésznője és csecsemős nővére

Ide várjuk a leendő anyukákat, akik minden kimondott és kimondatlan kérdésükre választ kaphatnak, jól bevált, hasznos tanácsokkal gyarapodhatnak, és feltöltődhetnek más kismamák segítségével.

Megnyugvás, ellazulás, ismeretek, praktikák, inspiráció – ezúttal csak hölgyeknek!

 

A kismamaklubban kötetlen beszélgetésre nyílik alkalom szülésznőinkkel és csecsemős nővéreinkkel. Itt minden olyan téma szerepel, ami az Önök érdeklődésére számot tart. Foglalkozásainkra igyekszünk vendéget is hívni, aki egy-egy a várandóssággal és/vagy a gyermekneveléssel összefüggő terület jeles képviselője. Szándékunk, hogy a szüléshez és a szülést követő csodálatos, de igen nehéz időszakhoz segítséget nyújtsunk.

Szülésfelkészítő tanfolyamról bővebben >>>

Baba-mama kelengyéről bővebben >>>

Hírek

A portál is újjáépül...

A közönségtől több, mint háromszáz szavazatot kapott a Róbert Károly Magánkórház – a legtöbbet a pályázó 220 intézmény közül. A szakma is minket választott, hiszen a magánkórházak közül a szakmai díjat mi hozhattuk el.

Épülünk, szépülünk

Megújulunk, megszépülünk...

KÉRJÜK SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET ÉS TÜRELMÜKET AZ ÉPÜLETÜNK FELÚJÍTÁSÁVAL JÁRÓ MUNKÁLATOK OKOZTA KÉNYELMETLENSÉGEK MIATT!

Gyorsan és hatékonyan dolgoznak vállalkozóink, és a legnagyobb figyelemmel vannak az Önök pihenésére, igényeire... Ha mégis nagyon zavarja valami, kérjük, hogy jelezze!

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.