Róbert Károly Magánkórház - magánklinika Budapesten
Főoldal / Parkolás

Parkolás

Tisztelt Pácienseink, Látogatóink!

A Nyírő Gyula Kórház - OPAI területén fizető parkolás működik.
A Lehel utcai portán történő behajtáskor kapott parkolójegyet a bejárattal szemben lévő Jász utcai kijáraton történő kihajtás előtt a kijárat közelében bal oldalon elhelyezett fizető automatáknál félreállva lehet érvényesíteni. A kihajtás csak érvényesített jeggyel lehetséges.

Áfás számla igény esetén a kijáratnál az őröknél lehet a parkolási díjat rendezni és számlát igényelni.

Parkolási díjak:

  • Egyszeri behajtási díj, ami egy óra parkolást tesz lehetővé: 500 Ft
  • Az első órát követően minden megkezdett fél óra 250 Ft.
  • A kórház területére behajtó és 10 percen belül távozó gépjárművek parkolási díja ingyenes, melyet nem a fizető automatánál, hanem a kijáratnál lévő, közvetlenül a sorompó mellett található vonalkódos leolvasóhoz érintve lehet érvényesíteni.

 

A környék parkolási lehetőségeivel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Gömb utca 33-ban zárt parkoló található, 200 Ft/óra vagy 1200/nap áron http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Gömb%2033

A környező utcákban jelenleg 175 Ft/óra a parkolási díj, a Reitter Ferenc utca és a Jász utca kórház mögötti részén még ingyenesen lehet parkolni. http://parkall.hu/zone.html?city=budapest

Szíves megértésüket köszönjük!

 

Hírek

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.