A Róbert Károly Magánkórház szakmai küldetése
SZÜLŐSZOBA FELÚJÍTÁS X

Kedves Páciensünk!

Április 27-től május 31-ig felújítjuk az eddigi szülőszobai szárnyat.

További információk
Főoldal / Rólunk

Rólunk

A családi kórház

Az Ön családjáé is, amelynek értékrendjében az egészség, az öngondoskodás, a felelősségvállalás és a tudatosság nem csak üres fogalmak, hanem a boldogulás kulcsszavai. A családé, amely képes és hajlandó erőforrásait ezekért az értékekért mozgósítani.
Pácienseink mintegy 40%-a visszatérő beteg, családtagjai kezelését is ránk bízza. A családra partnerként tekintünk, mivel tapasztalataink szerint a család jelenléte a gyógyítás folyamatát hatékonyabbá teszi. Látogatási rendszerünk a családtagok időrendjéhez igazodik, szülőszobánk és osztályaink pedig magától értetődőnek tartják a családtagok jelenlétét. Családi csomagjaink árképzésének és kedvezményeinek célja a családi költségvetés támogatása.

Megfizethető árak és átlátható árképzés

Célunk az, hogy prémium minőségű egészségügyi szolgáltatásokat biztosítsunk a széles középosztály számára. Ezért árainkat az Ön anyagi lehetőségeihez igazítottuk. Nálunk elkerülhetők a borítékot zavartan zsebbe csúsztatás kínos pillanatai. Ön felnőtt, egyenrangú partner számunkra, jó ár-érték arányú ellátást kínálunk – hálapénz nélkül.
„És van az egészben egy furcsa csavar, mégpedig, hogy ha összeszámoljuk, hogy egy állami kórházban az elvárható ellátásért mit fizetünk ki hálapénz formájában az orvosnak, a nővérnek, a csecsemősnek, az osztályosnak, az éjszakásnak, az anesztesnek... meg még ki tudja kinek. Nah, akkor már nem is állunk távol egy magánintézmény költségétől. Csak ott egyben fizetjük ki. Viszont kapunk számlát, törvényes és szabályos az egész.”– részlet egy blogból

Eredményünk a hatékonyság és az elégedettség

Klinikánk hitelét eredményeink adják. Az alapítás óta eltelt négy évben folyamatosan fejlődünk. Új részlegekkel, technológiai beruházásokkal, új munkatársak alkalmazásával szolgáljuk az Ön igényeit és elvárásait. Eredményeinket az Ön gyógyulásának hatékonyságával, valamint elégedettsége nyomon követésével mérjük.
„Meg voltam elégedve a klinika szolgáltatásával. Kiemelkedően pozitív volt a személyzet kedvessége, odafigyelése, pedig teltházas volt az osztály, mégis mindenkire odafigyeltek! Jó volt tapasztalni, hogy a kismamák szükségleteire is maximálisan odafigyeltek, nem csak a babákéra! Másik pozitívum a higiénia és a tisztaság, a kulturált környezet. Az ételek minősége, szervírozása is megfelelő volt. Mivel ez volt a harmadik szülésem, volt alkalmam megtapasztalni más kórházakat is. Ez volt az első olyan intézmény, ahonnan nem akartam pánikszerűen hazamenekülni, ahol nem kaptam a szülés után sírógörcsöt, ehhez biztos, hogy hozzájárult az intézmény nyugalma, a kiegyensúlyozott légkör” – egy páciensünk visszajelzése

Hozzáférhetőség

Várólista helyett kezelés. Kórházunkra nem vonatkoznak a teljesítmény volumen korlát szabályai, ezért Önnek nem kell heteket, hónapokat várakozni egészsége visszanyerésére. Magánklinikánk mentes a zsúfoltságtól. A vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, várakozás nélkül.
Az idő pénz. Aki időt nyer, életet nyer – alapigazságok értelmet nyernek olyankor, amikor magánklinikánkon a műtétre várakozás hónapjai napokra rövidülnek, amikor az endoszkópos műtétet követő napokban a páciens fájdalom nélkül tér haza. Amikor a család költségvetését és a karrier útját nem töri derékba a többhetes betegállomány, amikor néhány nap alatt páciensünk az emlékét is elfelejti kellemetlen betegségének

Szakértelem és technológia

A 21. század orvoslásának kulcsa a magasan kvalifikált orvos és szakdolgozó, naprakész tudás a legkorszerűbb módszerekről, valamint a rohamosan fejlődő technológia alkalmazása a mindennapi gyógyításban. Ez a hármas egység klinikánk fő vonzereje. Orvosaink, ápolónőink, szülésznőink szakmailag jól képzettek, egy-egy terület specialistái, emberileg pedig betegközpontú, pácienseikért elkötelezett szakemberek.

Endoszkópia, laparoszkópia, hiszteroszkópia, embriológus, Tot műtét, Longo műtét… ijesztőnek hangzó orvosi szavak, amelyek valójában hatékony és korszerű orvoslásunk varázsszavai – magasan kvalifikált szakembereink birtokában vannak mindannak a tudásnak és technikának, amivel ma az orvosilag elérhető maximumot nyújtani lehet az Ön gyógyulása érdekébe

Személyesség

Orvosaink futószalag helyett teljes figyelmükkel pácienseikre fókuszálnak, megértik tüneteik jelentését, és a betegség valódi okát kezelik. Személyzetünk a család odafigyelésével és törődésével ápolja. Érdekünk, hogy a hozzánk forduló gyorsan és teljesen gyógyuljon, és elégedett legyen velünk, hisz pácienseink elégedettségéből élünk.
Hippokratesz útmutatását követjük, mely szerint nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani. Ön számunkra nem egy lelet, vagy egy regisztrált dokumentáció, hanem arc és személyiség. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora bizalom kell ahhoz, hogy Ön orvosainkra, kórházunkra bízza magát vagy családtagját.Az Ön bizalma a mi legfőbb tőkénk. Élünk vele és tovább gyarapítjuk.

Hírek

Endometriózis nap 2015

Az idén másodjára csatlakozott a Róbert Károly Magánkórház a világméretű EndoMarch kampányhoz. Ezen alkalommal orvosi előadásokkal és ingyenes tanácsadással vártuk az érdeklődőket március 25-én, szerdán, délután 16.00 és 19.00 óra között a Róbert Rendelőbe. Célunk az…

Endo napi ajándékunk

Megírom a történetünket, mert azt hiszem, néhány éve még én is örömmel merítettem volna erőt minden hasonló sikersztoriból, azt pedig, hogy ez velünk is megtörtént, szinte még most sem hiszem el.
Emmára sokat vártunk. Éveket.Alkalmatlannál alkalmatlanabb orvosokkal hozott…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.