Belgyógyászat
Főoldal / Belgyógyászat
menü

Belgyógyászat

Belgyógyászati osztályunk célja a súlyosabb problémák megelőzése és az időben történő orvosi beavatkozás elősegítése. A teljes embert gyógyítjuk, ezért szükséges a szervezet egyidejű, többoldalú kivizsgálása.

 

A probléma természetétől függően 2-3-4 napos belgyógyászati kivizsgálásunkra azokat várjuk, akik életében megjelentek nemkívánatos jelek, rossz közérzet, érthetetlen és szokatlan tünetek. Ugyancsak várjuk azokat, akik hozzátartozója hasonló helyzetben van, de a távolság, vagy a szervezési nehézségek miatt nem tudják megoldani az ő gyors és átfogó kivizsgálását. Időben és térben összerendezetten, hatékonyan, specialisták segítségével, korszerű diagnosztika és az orvosi szakágak együttműködésével kerül sor a vizsgálatokra.

Belgyógyászatunk specialistái korszerű szemléletmóddal, komplex módon tekintenek a tünetegyüttesre, felkutatják a problémák gyökerét és egy olyan gondolati és gyakorlati paradigmaváltásra inspirálják az érintettet, amely segítségével az életminőség javulni kezd, és a várhatóan egészségben töltött évek száma megnövekszik.

A következő kivizsgálási csomagokat veheti igénybe: 

Amennyiben az Ön panasza a fentebb említetteken kívüli kivizsgálási protokollt igényel, a belgyógyászati konzultáció során személyre szabott árakat alakítunk ki.Belgyógyászat szakértői

Dr. Schuller János

Dr. Schuller János


Osztályvezető belgyógyász főorvos, gasztroenterológus, hepatológus

Hírek

DIZÁJNBÉBIK A KÜSZÖBÖN – INTERJÚ VARGA ERIKÁVAL ÉS DR. TEKSE ISTVÁNNAL (2. RÉSZ)

Az “Amiről az orvos nem mindig beszél” című újságban megjelent Varga Erika és Dr. Tekse István interjújának második része, amely szintén izgalmas témát boncolgat. Az újság megvásárolható a Libri könyvesboltokban.

KÖSZÖNET :)

Tisztelt Igazgató Asszony, Ezúton szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni az Ön által vezetett intézményben, a Róbert Károly Magánkórházban dolgozó Dr. Jósa Valéria fül-orr-gégész szakorvosnak. Szeretném megköszönni lelkiismeretes, segítőkész, empatikus munkáját a…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.