Belgyógyászat
Főoldal / Belgyógyászat
menü

Belgyógyászat

Belgyógyászati osztályunk célja a súlyosabb problémák megelőzése és az időben történő orvosi beavatkozás elősegítése. A teljes embert gyógyítjuk, ezért szükséges a szervezet egyidejű, többoldalú kivizsgálása.

 

A probléma természetétől függően 2-3-4 napos belgyógyászati kivizsgálásunkra azokat várjuk, akik életében megjelentek nemkívánatos jelek, rossz közérzet, érthetetlen és szokatlan tünetek. Ugyancsak várjuk azokat, akik hozzátartozója hasonló helyzetben van, de a távolság, vagy a szervezési nehézségek miatt nem tudják megoldani az ő gyors és átfogó kivizsgálását. Időben és térben összerendezetten, hatékonyan, specialisták segítségével, korszerű diagnosztika és az orvosi szakágak együttműködésével kerül sor a vizsgálatokra.

Belgyógyászatunk specialistái korszerű szemléletmóddal, komplex módon tekintenek a tünetegyüttesre, felkutatják a problémák gyökerét és egy olyan gondolati és gyakorlati paradigmaváltásra inspirálják az érintettet, amely segítségével az életminőség javulni kezd, és a várhatóan egészségben töltött évek száma megnövekszik.

A következő kivizsgálási csomagokat veheti igénybe: 

Amennyiben az Ön panasza a fentebb említetteken kívüli kivizsgálási protokollt igényel, a belgyógyászati konzultáció során személyre szabott árakat alakítunk ki.Belgyógyászat szakértői

Dr. Schuller János

Dr. Schuller János


Osztályvezető belgyógyász főorvos, gasztroenterológus, hepatológus

Hírek

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.