Belgyógyászat
Főoldal / Belgyógyászat
menü

Belgyógyászat

Belgyógyászati osztályunk célja a súlyosabb problémák megelőzése és az időben történő orvosi beavatkozás elősegítése. A teljes embert gyógyítjuk, ezért szükséges a szervezet egyidejű, többoldalú kivizsgálása.

 

Belgyógyászatunk specialistái korszerű szemléletmóddal, komplex módon tekintenek a tünetegyüttesre, felkutatják a problémák gyökerét és egy olyan gondolati és gyakorlati paradigmaváltásra inspirálják az érintettet, amely segítségével az életminőség javulni kezd, és a várhatóan egészségben töltött évek száma megnövekszik.

Az alábbiakban részletezett belgyógyászati kivizsgálási "csomagok" bizonyos típusos panaszok, illetve leletek esetén általában szükséges vizsgálatokat tartalmazzák.

A nyitó konzultáció során a vizsgáló orvos dönti el, hogy az adott páciens esetében az alábbi vizsgálati csomagok valamelyikére van-e szükség vagy egyedi vizsgálati terv felállítása szükséges.

Konkrét esetben a kivizsgálás folyamán természetesen kiderülhet, hogy szükség van a csomagban szereplő vizsgálatokon túl további vizsgálatokra, amiről a kivizsgálás során a pácienst tájékoztatjuk.

Előfordulhat az is, hogy a csomagban szereplő vizsgálatok közül egy vagy több elvégzésére nem lesz szükség, akár mert a páciens magával hoz friss, értékelhető leleteket, akár mert a diagnózis hamarabb, kevesebb vizsgálat során kiderül - ez esetben az el nem végzett vizsgálat árát a csomag árából leszámítjuk.

A következő kivizsgálási csomagokat veheti igénybe: 

Amennyiben az Ön panasza a fentebb említetteken kívüli kivizsgálási protokollt igényel, a belgyógyászati konzultáció során személyre szabott árakat alakítunk ki.Belgyógyászat szakértői

Dr. Schuller János

Dr. Schuller János


Osztályvezető belgyógyász főorvos, gasztroenterológus, hepatológus

Hírek

Szülés után 3 héttel később mehettünk haza először, Nimród ekkor már stabil volt :)

Tisztelt Róbert Kórház! Évek óta a Magánklinika egyik állandó ügyfele vagyok. Azért írok most Önöknek – remélve a Vezetőséghez is eljut a levelem – mert szeretném itt is kifejezni hálámat! 2018. július 16-án azonnali császármetszéssel megszületett első…

Hosszú kálvária után, 27 hetes “Bébibogyóval” a pocakomban könnyekig hatódva emlékszem vissza arra, ahogy…

Tisztelt Vezetőség!   Elérkezettnek láttuk az időt, hogy kifejezzük hálánkat az Önök intézménye és kollégái felé.  Hosszú kálvária után, 27 hetes “Bébibogyóval” a pocakomban könnyekig hatódva emlékszem vissza arra, ahogy egy reménytelennek tűnő, és…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.