Belgyógyászat
Főoldal / Belgyógyászat
menü

Belgyógyászat

Belgyógyászati osztályunk célja a súlyosabb problémák megelőzése és az időben történő orvosi beavatkozás elősegítése. A teljes embert gyógyítjuk, ezért szükséges a szervezet egyidejű, többoldalú kivizsgálása.

 

Belgyógyászatunk specialistái korszerű szemléletmóddal, komplex módon tekintenek a tünetegyüttesre, felkutatják a problémák gyökerét és egy olyan gondolati és gyakorlati paradigmaváltásra inspirálják az érintettet, amely segítségével az életminőség javulni kezd, és a várhatóan egészségben töltött évek száma megnövekszik.

Az alábbiakban részletezett belgyógyászati kivizsgálási "csomagok" bizonyos típusos panaszok, illetve leletek esetén általában szükséges vizsgálatokat tartalmazzák.

A nyitó konzultáció során a vizsgáló orvos dönti el, hogy az adott páciens esetében az alábbi vizsgálati csomagok valamelyikére van-e szükség vagy egyedi vizsgálati terv felállítása szükséges.

Konkrét esetben a kivizsgálás folyamán természetesen kiderülhet, hogy szükség van a csomagban szereplő vizsgálatokon túl további vizsgálatokra, amiről a kivizsgálás során a pácienst tájékoztatjuk.

Előfordulhat az is, hogy a csomagban szereplő vizsgálatok közül egy vagy több elvégzésére nem lesz szükség, akár mert a páciens magával hoz friss, értékelhető leleteket, akár mert a diagnózis hamarabb, kevesebb vizsgálat során kiderül - ez esetben az el nem végzett vizsgálat árát a csomag árából leszámítjuk.

A következő kivizsgálási csomagokat veheti igénybe: 

Amennyiben az Ön panasza a fentebb említetteken kívüli kivizsgálási protokollt igényel, a belgyógyászati konzultáció során személyre szabott árakat alakítunk ki.Belgyógyászat szakértői

Dr. Schuller János

Dr. Schuller János


Osztályvezető belgyógyász főorvos, gasztroenterológus, hepatológus

Hírek

“Csodálatos természetes szülésem volt…”

Tisztelt Róbert Károly Kórház! Mint sok más kismama, anyagi okok miatt én is rengeteget dilemmáztam, hogy belevágjunk-e a magánkórházi szülésbe. Végül Önök mellett döntöttünk, és 2018. július 23-án megszületett a kisfiam.  Csodálatos természetes szülésem volt. A fogadott…

EGY POZITÍV VISSZAJELZÉS :)

Tisztel Róbert Kórház! Szeretnék visszajelzést adni az Önök részére egy kollégájukkal kapcsolatban. Reményeim szerint észrevételem eljut majd az illetékeshez, jelen esetben akár Keresztes Éva vezetőjéhez. A tegnapi napon igénybe vettük a 18. hetes genetikai ultrahangot a…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.