Esztétikai helyreállító sebészet a Róbertben, hogy megajándékozhassuk önmagával
Főoldal / Esztétikai helyreállító sebészet
menü

Esztétikai helyreállító sebészet

Az ember nap, mint nap annyi, de annyi felesleges dologra áldoz. Miért spórolna éppen a saját egészségén? Mi érdemelne nagyobb áldozatot, mint az élete?

Az orvostudomány ma már könnyen elérhetővé teszi, hogy egy embernek ne kelljen élete végéig elviselni, ha valami olyan mértékben megváltozott a testén, hogy az kihatással van az életminőségére. Sok beteg fordul hozzánk, akit operáltak már máshol, némelyiküket többször is. Minden rendben lenne az életében, de képtelen túljutni egy korábbi betegség, beavatkozás következményein. Mert történnek balesetek, amikor az életmentés a cél, és az esztétikum háttérbe szorul. Megesik az is, hogy nem a kellő átgondoltsággal végezte a munkáját egy orvos. Vannak olyan beavatkozások is, amelyek szükségszerűen hagynak nem kívánatos nyomokat a testen. És az is előfordul, hogy a természet szűkmarkú volt, és a fejlődés valamely szakaszában nem a legmegfelelőbb irányba terelte a dolgokat. De miért kéne ennek örökre "úgy" maradnia? Különösen ha nem csupán esztétikai kérdésről, hanem az életminőséget alapvetően meghatározó funkcióról van szó?

Az orvostudomány szélsebesen fejlődik, és ma már olyasmire is képes, amit húsz-harminc éve még elképzelni sem tudtunk. Hiszen ki hitte volna, hogy néhány évtizeden belül megtörténhet, hogy még egy orvos sem ismeri majd fel az operált páciensen például azt, hogy műfület kapott a balesetben elveszített helyett? Vagy azt, hogy a rossz indulatú bőrelváltozások megoperálása után az esztétikai helyreállító sebészeti team bőrátültetéssel vagy lebenysebészettel láthatatlanná teszi a műtéti nyomokat. Vagy azt, hogy a több gyereket szült, vagy a fiatalságán már túljutott nőnek  elég lesz néhány percre alávetnie magát egy orvos által végzett, speciális lézeres kezelésnek, és az intim testrésze újra olyan rugalmas és feszes lesz, amilyen fiatal korában volt? Hogy a rettegett kór, a mellrák leküzdése után nemcsak annak örülhet a páciens, hogy él, hanem a gyönyörű, új kebleinek is, amelyeken csak néhány hajszálvékony heg emlékezeteti arra, hogy volt ott valami nem odavaló, ami már csak egy rossz emlék?

Mi itt a Róbert Károly Magánkórházban létrehoztunk egy olyan helyreállító sebészeti centrumot, ahol felkészült orvosaink ezeket a "hibákat" igyekeznek helyrehozni. Nem spórolva anyaggal, idővel és energiával, hogy végül egy terhelhető, teljes értékű, megelégedett pácienst bocsáthassunk haza.

Egy orvos szakmai életének legszebb pillanata visszaadni egy betegnek azt, amit az elveszített, vagy soha nem is kapott meg.

Engedje meg, hogy Önt is megajándékozzuk a valódi önmagával!

Kórházunkban kiemelten foglalkozunk az alábbi területek helyreállító műtéteivel:Esztétikai helyreállító sebészet szakértői

Prof. Emeritus Dr. Hunyady János

Prof. Emeritus Dr. Hunyady János

Bőrgyógyász, klinikai immunológus

Dr. Gyarmati Csaba

Dr. Gyarmati Csaba

Plasztikai sebész szakorvos

Hírek

Szülés után 3 héttel később mehettünk haza először, Nimród ekkor már stabil volt :)

Tisztelt Róbert Kórház! Évek óta a Magánklinika egyik állandó ügyfele vagyok. Azért írok most Önöknek – remélve a Vezetőséghez is eljut a levelem – mert szeretném itt is kifejezni hálámat! 2018. július 16-án azonnali császármetszéssel megszületett első…

Hosszú kálvária után, 27 hetes “Bébibogyóval” a pocakomban könnyekig hatódva emlékszem vissza arra, ahogy…

Tisztelt Vezetőség!   Elérkezettnek láttuk az időt, hogy kifejezzük hálánkat az Önök intézménye és kollégái felé.  Hosszú kálvária után, 27 hetes “Bébibogyóval” a pocakomban könnyekig hatódva emlékszem vissza arra, ahogy egy reménytelennek tűnő, és…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.