Meddőségi központunk célja, hogy a gyermekáldás valóság legyen
Főoldal / Meddőségi Centrum / Meddőség helyett kisbabát

Meddőség helyett kisbabát

Magánkórházunkban az Ön statisztikai esélyei a teherbeesésre az átlagnál jobbak.

A nemzetközi sztenderdek alapján felépített szakmai protokollunk gyors és hatékony.

A meddőség kivizsgálása legfeljebb hat hét leforgása alatt feltárja a meddőség okát.

 

  

Kivizsgálási protokollunk részletei itt:

NŐI MEDDŐSÉGI VIZSGÁLATOK
 
Kizárólag egyedi, konkrét vizsgálati eredményeken alapuló kezelést folytatunk. Elkerüljük a felesleges hormon túladagolást, a szervezetet szükségtelenül terhelő beavatkozásokat. Minden egyes páciensünket személyre szabott terv mentén kezeljük.

Meddőségi kezeléseink itt:

A rendelkezésre álló korszerűen felszerelt endoszkópos műtő az esetlegesen meddőséget okozó elváltozások kezelését leegyszerűsíti, a gyors regenerálódást a már ismerős környezet és barátságos légkör garantálja.

A meddőségi centrum orvosai évtizedes szakmai sikerekkel rendelkeznek, az őket támogató személyzet összeszokott team, pácienseik bizalmát élvező asszisztensnők, embriológusok.

 

Meddőségi központunk munkatársai itt:

Vizsgálatainkat és kezeléseinket minden esetben kíméletesen, kényelmi szolgáltatásokkal kiegészítve és nagy tapintattal végezzük.

A tudat, hogy sok-sok baba kezeléseink révén családok ezreit tette boldoggá – minden nap új energiát ad nekünk ahhoz az eltökélt munkához, amit a meddőség ellen folytatunk.

Ha Önöknél is felmerült már a meddőség gyanúja, akkor most jelentkezzen be hozzánk meddőségi vizsgálatra.

Meddőség okairól, tüneteiről további részleteket olvashat itt:

Vannak boldog párok, akiknek a természet nem adja meg, amire vágynak, elmarad a gyermekáldás. Meddőségi centrumunk rajtuk segít, hogy vágyaik netovábbja, a párt családdá varázsoló baba megszülethessen.
Fontos alapelvünk
Pácienseinkre felnőtt, érett személyiségként tekintünk, akik joggal számítanak arra, hogy pontosan tisztában lehetnek a rájuk váró történésekkel. Folyamatos párbeszédre törekszünk tehát velük, egyrészt mert munkánkat a tőlük származó legapróbb részlet is segíti, másrészt mert érzékenységüket enyhíti, ha felkészülhetnek a rájuk váró vizsgálatokra, megértik azok célját, jellegét.
 

 

Páciens írta

...Skriba Doktornő már az első találkozáskor nagyon kedves, alapos és bizalomkeltő volt, azt éreztem, hogy ő tud nekem segíteni. Alaposan átnézte a leleteimet, amit már én is kívülről fújtam és csak pár ismételt vizsgálatot kért, mivel már minden szükséges vizsgálatot korábban megcsináltattam. Előzőleg a rohanás, futószalag, oda nem figyelés és közöny fogadott mindenhol és ami a legrosszabb, hogy...Tovább olvasom

 

Meddőségi Centrum a Róbert Károly Magánkórházban

A meddőségi centrum recepcióján szeretettel várjuk Önöket

Meddőségi kezeléseink statisztikai eredményei az átlagnál jobbak

Meddőségi Centrumunk küldetése az, hogy minden család megélhesse a gyermekkel járó boldogságot


Kapcsolódó Munkatársak

Dr. Skriba Eszter

Dr.Skriba Eszter

Szülész- nőgyógyász szakorvos, Meddőségi specialista

Dr.Fülöp István

Dr.Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos

Dr.Nyéky Boldizsár

Dr.Nyéky Boldizsár
Meddőségi specialista, szülész- nőgyógyász szakorvos

Dr.Tekse István

Dr.Tekse István
Meddőségi specialista, szülész- nőgyógyász szakorvos

Hírek

“Csodálatos természetes szülésem volt…”

Tisztelt Róbert Károly Kórház! Mint sok más kismama, anyagi okok miatt én is rengeteget dilemmáztam, hogy belevágjunk-e a magánkórházi szülésbe. Végül Önök mellett döntöttünk, és 2018. július 23-án megszületett a kisfiam.  Csodálatos természetes szülésem volt. A fogadott…

EGY POZITÍV VISSZAJELZÉS :)

Tisztel Róbert Kórház! Szeretnék visszajelzést adni az Önök részére egy kollégájukkal kapcsolatban. Reményeim szerint észrevételem eljut majd az illetékeshez, jelen esetben akár Keresztes Éva vezetőjéhez. A tegnapi napon igénybe vettük a 18. hetes genetikai ultrahangot a…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.