Lézeres hüvelyszűkítés
Főoldal / Női Klinika és Szülészet / Lézeres hüvelyszűkítés

Lézeres hüvelyszűkítés

Öregszünk, de nem öregszünk! Az ötven az új negyven! Hangzatos jelmondatok, amelyek szerencsére egyre inkább igaznak bizonyulnak. Életkörülményeink javulása, az egészségben töltött évek számának növekedése, az időskori panaszok kitolódása egyre inkább arra késztették az orvostudományt, hogy a nő jó életminőségét a leghosszabb ideig fenntartsák. Elérjék, hogy a kor előrehaladtával megmaradjon az intim területek fiatalossága, egészsége, a szexuális élet harmóniája, a női lét méltósága. Kifejlesztették a korábban esztétikai orvoslásban eredményes eljárásokat immár a nő hüvelyének megfiatalítására.

 

Mikor ajánlott?

A lézeres hüvelyszűkítés a hüvely eredeti állapotának visszaállítását szolgáló egyre elterjedtebb és népszerűbb kezelési forma.

Szükség van rá, ha valaki szeretné visszaszerezni hüvelyének rugalmasságát, feszességét, vagy ha olyan tünetekkel küzd, amelyek kényelmetlenné teszik számára a női méltóság megélését, mert pl. inkontinenciával kapcsolatos panaszai vannak.

A klinikai vizsgálatok alapján, amelyet 2015-ben, Madridban végeztek, a HM Monteprincipe Kórházban, a beavatkozás révén a javulás rendkívüli eredményeket mutatott:

 

A nők

  • 81-a javulást tapasztalt a szexuális kielégülés terén
  • 94%-a javulásról számolt be a hüvely regenerálódása terén
  • 100%-a elégedettek volt a kezeléssel, 94%-uk pedig javasolná másoknak is

 

Hogyan működik a lézeres hüvelyszűkítés?

A kezelés külsőleg és belsőleg, a szeméremajkak és a hüvely területein is kifejti hatását. Kezeli a sorvadásos hüvelygyulladást és az öregségi foltokat az intim testrészen! Fokozza a hüvely és a hüvelybemenet regenerálódását Javítja a nemi szervek külső megjelenését!

 

A CO2RE Intima egy gyors, ambulánsan igénybe vehető lézerenergiás kezelés, mely nem igényel altatást, és átlagosan 15 perc alatt belsőleg és külsőleg is elvégezhető. Az energia mélyen hat, pontosan a kezelendő szövetekre, a teljes felületi kezelés esetén szükséges hosszú gyógyulási idő nélkül.  A kezelés egyáltalán nem fájdalmas. A páciensek arról számolnak be, hogy jobb a nedvesedés, sokkal jobban érzik magukat szex közben, kevesebb szárazságot és viszketést tapasztalnak. A szubjektív javuláson kívül a betegek állapotában, de a vizsgálatok során is megállapítható, hogy a hüvelyi PH érték és a hüvelyi nyálkahártya állapota is sokat javul. Az eredmény minden páciensnél jelentkezik.


Kapcsolódó Munkatársak

Dr. Siklós Pál

Dr. Siklós Pál

Orvosigazgató, Szülész-nőgyógyász főorvos

Dr. Szakonyi Tibor

Dr.Szakonyi Tibor

Alapító igazgató, Vezető tanácsadó,

Szülész-nőgyógyász főorvos


Dr.Rucz Árpád

Dr. Rucz Árpád
Nőgyógyászati profilvezető főorvos

Hírek

KÖSZÖNET! :)

Köszönetet szeretnék mondani Kassai doktornőnek a profizmusáért a törődéséért és a türelméért. Lányom első szülése olyan jól sikerült, hogy további szülést is terveznek.  Az unokám gyönyörű és kiegyensúlyozott. Még egyszer köszönöm! És további sok sikert…

KÖSZÖNET! :)

Tisztelt Cím! Szeretnénk megköszönni a Róbert Kórház kollégáinak közreműködését Zora nevű gyermekünk 2018.02.01-ei születése kapcsán. A kórházukban feleségem 2018.02.01. és 2018.02.04. nap közötti időszakban tartózkodott, mely során a kórház felszereltségével,…

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.