A természetes szülést kísérők
Főoldal / Női Klinika és Szülészet /

A szülést kísérők - csoportpraxis

Magyarországon egyedülálló módon a szülések kisérését csoportpraxisban végezzük.

Ez azt jelenti, hogy több orvos, és több bába közösen gondozzák, kísérik, és készítik fel a családokat életük legnagyobb eseményére. A várandósgondozás, és a felkészítő előadások során a kismamák a csoport minden tagjával személyesen is megismerkednek. Igény szerint lehetőség van arra, hogy a várandósgondozást egy kiválasztott orvos végezze.

Csoportunk tagjai mind a természetes szülés elkötelezett hívei, mégis személyiségünk sokszinűsége gazdagabbá teszi a várandósgondozást a felkészülést és a szülést.

A közös munka lehetővé teszi azt, hogy a szüléshez érkező minden szakember teljes figyelmével a családra tudjon összpontosítani, hiszen sem magánéleti, sem szakmai programja ebben az időben garantáltan nincs.

Csoportunk vállalja, hogy a szüléseknél legalább egy, speciális esetekben kettő orvos, és legalább egy, igény szerint kettő szülésznő tartózkodjon.

A csoportunkban a rutin orvosi és szülésznői feladatok mellett speciális, a természetes szülésre való testi-lelki felkészítés is történik.

Csoportunkhoz szülész-nőgyógyász szakorvosok, szülésznők, szoptatási szaktanácsadó, perinatalis szaktanácsadó hallgatók tartoznak, akik tudásukkal a szülés utáni időszakban is támogatják, segítik az egymásra hangolódás időszakát.

Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Dékány Ágnes - A szülés természete - Énidő.hu from Angels' Army on Vimeo.

Ide kattintva 3D VIRTUÁLIS SÉTÁT* tehet a három megújult, gyönyörű szülőszobánkban. Mindhárom szoba hatalmas térrel, kényelmes franciaággyal, térbe állított fürdőkáddal, különleges igényeket is kielégítő szülőággyal és a baba fogadását és ellátását szolgáló komplex részleggel áll a születendő Róbert Gidák rendelkezésére

*OCUPLAN – 3D az építészet minden területét támogatja 3D megoldásaival. Legújabb, innovatív virtuális 3DInTour szolgáltatásukkal az épületek, üzletek, szolgáltatók mutathatják be magukat különleges és egyedi módon. További részletekért IDE KATTINTSON

Hírek

Visszahívást kérek

A Róbert Károly Magánkórház a 2007-ben alapított - korábban Róbert Károly Magánklinika nevet viselő - magánklinika jogutódja.